Remppalaina.fi Käyttöehdot

Yhteenveto

Alla on yhteenveto oleellisimmista kohdista Käyttöehdoista. Tämä yhteenveto on vain avuksesi eikä ole osa Käyttöehtojamme.

OSA 1: Pätee kaikkiin tuotteisiin

1 Yleistä

Nämä käyttöehdot ohjaavat LVS Brokers Oy:n (“LVS Brokers” tai “Me”) ylläpitämää kuluttajille ja yrityksille tarkoitettua säästämis-, vertailu- ja välityspalvelua sekä Remppalaina.fi- sivustoa (sekä verkkosivu että itse palvelu Remppalaina.fi, joihin voidaan viitata jatkossa termillä ”Sivustot”).

Vierailemalla sivustolla ja käyttämällä palvelua Remppalaina.fi sinä (”sinä” tai “käyttäjä” tai “hakija”) hyväksyt nämä Käyttöehdot. Mikäli et hyväksy kokonaisuudessaan Käyttöehtojamme, sinun tulee heti lopettaa Sivustojen käyttäminen. Mikäli rikot Käyttöehtojen mitään kohtaa, oikeutesi käyttää Sivustoja päättyy heti.

Huomaa, että nämä Käyttöehdot koskevat vain Remppalaina.fi-sivustoa, eivätkä niitä palveluntarjoajia, jotka myyvät tuotteita ja palveluita sinulle. Ellei näissä Käyttöehdoissa ole erikseen mainittu, LVS Brokers ei toimi palveluntarjoajien asiamiehenä. Näissä Käyttöehdoissa "Tuote" tarkoittaa minkä tahansa kolmannen osapuolen tarjoamaa tuotetta tai palvelua, joka on mainittuna Sivustoillamme.

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja, annat suostumuksen meille olla sinuun yhteydessä keskeneräisiin hakemuksiisi muun muassa sähköpostitse, tekstiviestitse, notifikaatioilla ja puhelimitse.

Voit valtuuttaa meidät tekemään puolestasi aika ajoin automaattisesti Tuotteen tarkistuksen, jolloin lähetämme edellisen hakemuksesi perusteella uuden hakemuksen Tuotteesta palveluntarjoajille ja keräämme alustavat tarjoukset OmaLaina-tilillesi. Voit perua valtuutuksen milloin tahansa.

2 Muutokset Käyttöehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa ja korjata näitä Käyttöehtoja aika ajoin muokkaamalla tätä sivua Remppalaina.fi-verkkosivulla ilmoittamalla siitä käyttäjälle sähköpostitse tai Sivuston välityksellä vähintään yksi (1) kuukausi etukäteen. Mikäli ehtojen muutos johtuu pakottavan lainsäädännön muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä, ehtojen muutos voi tulla voimaan lyhyemmän ilmoitusajan kuluttua. Kulloinkin voimassa olevat Käyttöehdot ovat voimassa siitä ajankohdasta lähtien, kun ne on lisätty Sivustoillemme. Mikäli käyttäjä jatkaa Remppalaina.fi-palvelun käyttöä tämän ilmoituksen jälkeen katsotaan käyttäjän tutustuneen ja hyväksyneen uudet ehdot.

3 Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysymyksiä liittyen näihin Käyttöehtoihin tai haluat ottaa meihin yhteyttä mistä tahansa muusta syystä, voit olla yhteydessä meihin:

Postitse: LVS Brokers Oy, PL 644, 00101 Helsinki, Y-tunnus: 2521965-8
Sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)remppalaina.fi

Jos et ole tyytyväinen Sivustoihimme tai palveluumme ja haluat tehdä valituksen, toimi alla olevan kohdan Valitukset mukaisesti.

Puhelinsoittoja asiakaspalvelunumeroihimme voidaan valvoa tai nauhoittaa. Tämä auttaa meitä kouluttamaan henkilöstöämme ja parantamaan palveluitamme. Nauhoitteita käytetään vain riittävän ja huolellisen valvonnan alla. Puhelinasiakaspalvelumme on normaalisti käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9-16.

4 Sivustot

Tarjoamme verkkopalvelua, joka mahdollistaa sinun tutkivan ja vertailevan sähkö-, vakuutus-, rahoitusalan ja muita tuotteita, joita kolmannet osapuolet tarjoavat. Vertailu- ja säästämispalvelumme ovat sinulle maksuttomia käyttää. Kun ostat Tuotteen Sivustojemme kautta, saamme palkkion tai komission tuotteen tai palvelun tarjoajalta.

5 Tiedot Sivustoillamme

Pyrimme siihen, että sisältö Sivustoilla (pois lukien käyttäjien tuottama sisältö) ei ole virheellistä. Pyrimme myös korjaamaan mahdolliset virheet tai puutteet niin pian kuin mahdollista sen jälkeen, kun niistä on ilmoitettu meille tai olemme huomanneet ne. Emme kuitenkaan pysty takaamaan, että kaikki sisältö Sivustoilla on oikein ja virheetöntä kaikkina ajankohtina. Varaamme oikeuden lisätä, muuttaa, poistaa ja muokata kaikkea tietoa, sisältöä, materiaalia ja dataa, joka on Sivustoilla milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta.

Mikään sisältö Sivustoilla ei ole taloudellista tai sijoitusneuvonantoa tai muuta ohjeistamista tai suosittelua meiltä liittyen mihinkään Tuotteeseen, johon Sivustoilla viitataan. Sivustoilla on tarjolla vain yleistä tietoa sitä varten, että voit valita sen Tuotteen, joka on oman arviosi perusteella sinulle sopivin tarpeisiisi. Sinun ei tulisi luottaa ainoastaan Sivustoilla tarjolla olevaan yleiseen tietoon.

Tuotteiden tiedot ja kuvaukset Sivustolla eivät ole välttämättä täydellinen kuvaus kaikista Tuotteen ominaisuuksista ja ehdoista. On sinun vastuullasi tutkia kaikki ominaisuudet ja lukea huolellisesti kaikki ehdot (mukaan lukien palveluntarjoajan sivustolla olevat ehdot), jotka koskevat kyseessä olevaa Tuotetta ennen kuin haet tai ostat Tuotteen.

Jotkin kanavistamme tarjoavat sinulle pääsyn kolmansien osapuolien verkkosivustoille, joissa on arvioita tuotteista tai palveluista. Joskus voit nähdä käyttäjäarvioita suoraan meidän Sivustoillamme. Mielipiteet tällaisissa arvioissa eivät edusta omia tai meihin kytköksissä olevien yritysten mielipiteitä.

6 Remppalaina.fi:n toiminta & luvallisuus

Huomaa, että Remppalaina.fi:n toiminnassa voi esiintyä katkoksia, esimerkiksi tietokatkon, internetyhteyden katkeamisen tai kolmannen osapuolen palvelukatkojen seurauksena. Remppalaina.fi:n palveluja ei ole luvallista käyttää laittomaan toimintaan.

LVS Brokers voi tarpeen vaatiessa estää käyttäjän pääsyn Remppalaina.fi sivulle ilman erillistä ilmoitusta, jos LVS Brokers epäilee käyttäjän käyttävän Remppalaina.fi:n palveluja käyttöehtojen vastaisesti.

7 Aineettomat oikeudet

Kaikki aineettomat oikeudet, jotka kuuluvat Remppalaina.fi:hin ja tähän liittyvät dokumentit ja näiden eri osat ja kopiot ovat kiistattomasti ainoastaan LVS Brokersin ja tämän alihankkijoiden ja lisenssinhaltioiden omaisuutta. Aineettomilla oikeuksilla tarkoitetaan tekijänoikeussuojaa ja tähän liittyviä oikeuksia (mukaan lukien tietokanta ja katalogioikeudet, ja valokuvien oikeudet), patentteja, hyödyllisyysmalleja, tavaramerkkejä, designoikeuksia, tuotemerkkejä, tuotenimiä, liikesalaisuuksia, tietotaitoa sekä kaikkia muita muotoja rekisteröidyistä ja rekisteröimättömistä aineettomista oikeuksista.

Nämä Käyttöehdot eivät anna sinulle (käyttäjä) aineettomia oikeuksia Remppalaina.fi:n omaisuuteen ja kaikki oikeudet, joita tässä ei erikseen hakijalle myönnetä, ovat ainoastaan LVS Brokersin ja sen alihankkijoiden sekä lisenssinhaltioiden omaisuutta.

8 Vastuuvapaus

Remppalaina.fi:n palvelut ovat sinulle täysin maksuttomia. LVS Brokers voi milloin tahansa oman harkintansa mukaan lakkauttaa tai keskeyttää Remppalaina.fi:n toiminnan tai se voi vapaasti muokata ja päivittää palvelua. Emme ole vastuussa mahdollisista haitoista, jotka syntyvät tällaisten katkojen tai lakkautusten takia.

LVS Brokers toimii välikätenä sinun ja Tuotteita myyvien palveluntarjoajien välillä. Me emme ole vastuussa mahdollisista haitoista tai vahingoista, jotka johtuvat palveluntarjoajien toiminnasta, alustavista tarjouksista ja päätöksistä tai heidän myöntämistään lainoistaan tai muista Tuotteista, jotka olet ostanut kauttamme palveluntarjoajilta. LVS Brokers ei ole vastuussa palveluntarjoajien palveluun rekisteröimistä tai muulla tavalla toimittamistaan alustavista tarjouksista tai niiden sisällöistä.

9 Irtisanominen

Voit milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen lähettämällä tästä ilmoituksen LVS Brokers Oy:n asiakaspalveluun (yhteystiedot ylhäällä). Selkeyden vuoksi kerrottakoon, että tämä kohta 9 koskee vain Käyttöehtojen ja niiden soveltamisalaan kuuluvien palvelujen irtisanomista LVS Brokersin ja käyttäjän välillä.

Kaikki sähkösopimukset, vakuutukset, lainat, lainasopimukset ja muut sopimukset hakijan ja palveluntarjoajien välillä voidaan irtisanoa vain näihin sopimuksiin sovellettavien sopimusehtojen perusteella. Ota yhteyttä palveluntarjoajaan, jos haluat perua sopimuksesi palveluntarjoajan kanssa. Huomaa, että esimerkiksi luotonantajan on lain mukaan annettava sinulle tietoa lainasopimuksen irtisanomisesta niin kuin myös tällaisen irtisanomisen seurauksista ja maksuista.

10 Valitukset

Tavoitteenamme on tarjota sinulle aina erinomaista palvelua. Mikäli olet tyytymätön palveluumme mistä tahansa syystä, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pyrimme lähettämään vastaanottokuittauksen valitukseesi 48 tunnin kuluessa ja ratkaisemaan sen mahdollisimman nopeasti. Käsiteltyämme valituksesi, lähetämme sinulle lopullisen vastauksemme. Mikäli et ole tyytyväinen vastaukseemme, voit valituksesi luonteesta riippuen mahdollisesti olla yhteydessä seuraaviin tahoihin:

Suomalaisena kuluttajana voit aina olla yhteydessä Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastoon (lisää ohjeita sivuilta kuluttajariita.fi ja kuluttajaneuvonta.fi) tai hyödyntää verkon erimielisyyksiä koskevia ratkaisuja, jotka on kehittänyt Euroopan komissio (ec.europa.eu/odr).

Mikäli olet sitä mieltä, että henkilötietojen käsittelytoimemme ovat soveltuvan tietosuojalainsäädännön vastaisia, voit tehdä asiasta valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Paikallisena valvontaviranomaisena toimii Suomessa tietosuojavaltuutettu (www.tietosuoja.fi).

Mikäli olet tyytymätön mihinkään tuotteeseen tai palveluun, jonka olet hankkinut kolmannelta osapuolelta tai sinulla on valitus liittyen kolmanteen osapuoleen, sinun tulee osoittaa valituksesi suoraan kyseiselle kolmannelle osapuolelle.

11 Muut ehdot

Toimeksianto
LVS Brokers on oikeutettu siirtämään kaikki tai osan sen käyttöoikeuksista tai velvoitteista ilman käyttäjien aikaisempaa suostumusta tytäryhtiölle tai seuraajalle, tai mahdolliselle liiketoiminnan ostajalle Remppalaina.fi:hin liittyen.

Ylivoimaiset esteet
Kumpikaan osapuoli, me tai käyttäjä, ei ole vastuussa mahdollisista näihin Käyttöehtoihin liittyvistä haitoista, jotka johtuvat syistä, joihin kumpikaan osapuoli ei itse pysty vaikuttamaan mukaan lukien muun muassa sodan, kansannousun, kapinan tai muun kansallisen tottelemattomuuden, karanteenin, työtaistelun, toimitusten viivästymisen tai epäonnistumisen, onnettomuuden, tulvan, maanjäristyksen, tulipalon, myrskyn, hallituksen toiminnan tai lakisääteisten seikkojen vaikutukset.

12 Soveltuva laki ja erimielisyydet

Nämä käyttöehdot on laadittu noudattaen Suomen valtion lakeja. Tarjoamme Remppalaina.fi:n palveluja vain vakituisesti Suomessa asuville henkilöille. Erimielisyydet, jotka näistä käyttöehdoista mahdollisesti aiheutuvat pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan sovinnollisesti osapuolten välissä neuvotteluilla. Käyttäjän ollessa kuluttaja, käyttäjä voi myös tehdä valituksen kuluttajariitalautakunnalle (Kuluttajariitalautakunta, Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki, www.kuluttajariita.fi/fi/). Mikäli sovintoon ei päästä, ratkaistaan erimielisyydet Helsingin käräjäoikeudessa tai käyttäjän kotipaikan käräjäoikeudessa Suomessa.

OSA 2: Pätee sähkösopimuksiin

13 Yleistä sähkösopimuksiin liittyen

Nämä käyttöehdot ohjaavat LVS Brokers Oy:n (“LVS Brokers” tai “Me”) ylläpitämää kuluttajien ja yrityksien sähkönvälityspalvelua palvelua sekä Remppalaina.fi-verkkosivua (sekä verkkosivu, että itse palvelu Remppalaina.fi-sivustolla).

Vierailemalla sivustolla ja käyttämällä palvelua Remppalaina.fi sinä (”sinä” tai “käyttäjä” tai “sähkönkilpailuttaja”) hyväksyt nämä käyttöehdot.

LVS Brokers on itsenäinen kuluttajien ja yrityksien sähkönvälittäjä, eikä sitä ole valtuutettu edustamaan tai hyväksymään sähkösopimuksia sähkönmyyjien puolesta. Huomioi, että LVS Brokers voi toimia ainoastaan välikätenä sinun ja sähkönmyyjän välillä eikä se itse myönnä sähkösopimuksia tai tee päätöksiä sähkötarjouksiin tai sähkösopimusten hyväksymiseen liittyen.

Huomaa, että nämä käyttöehdot koskevat vain Remppalaina.fi-sivustoa, eivätkä sähkönmyyjiä.

14 Remppalaina.fi:n käyttö

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja sähkönkilpailutuksessa annat LVS Brokersille luvan pyytää sinun puolestasi yhtä tai useampaa sähkötarjousta sähkönmyyjiltä, jotka tekevät yhteistyötä LVS Brokersin kanssa.

Remppalaina.fi:n käyttäminen on täysin maksutonta sähkönkilpailuttajalle.

Käyttäessäsi Remppalaina.fi-palvelua annat suostumuksesi siihen, että LVS Brokers Oy voi tarkistaa luottokelpoisuutesi ennen sopimuksen alkua.

15 Sähkösopimukset

Sähkönkilpailuttajan on pidettävä huoli siitä, että kaikki LVS Brokersin sähkönvertailutuksessa annetut tiedot ovat oikein ja pitävät paikkansa.

Sähkönkilpailuttajan vastuulla on informoida meitä kaikista muutoksista, joita hänen tietoihinsa mahdollisesti tulee.

Sähkönkilpailuttajan on ymmärrettävä, että hänen henkilökohtaiset tietonsa, kuten yhteystiedot, taloudelliset tiedot ja tiedot aikaisemmista sähkösopimuksista voidaan kysyä kolmannen osapuolen rekistereistä, jotka ovat saatavilla sähkönmyyjille ja LVS Brokers Oy:lle, sähkösopimusten arvioimiseksi ja välittämiseksi.

LVS Brokers vastaanottaa ja välittää sinun sähkösopimuksesi ja välittää sen eteenpäin sähkönmyyjälle, jolloin se tallentaa sähkösopimuksesi. Annat suostumuksesi ja ymmärryksesi siitä, että sähkönmyyjät käsittelevät sopimuksessa olevat tiedot, jotta he voivat tallentaa sähkösopimuksesi.

Sähkösopimuksen ehdot (mukaan lukien myyntiehdot) määrittelee yksinomaan sähkönmyyjä. Sähkönkilpailuttaja hyväksyy sähkönmyyjän käyttö- ja myyntiehdot samalla, kun hän hyväksyy sähkötarjouksen sähkönmyyjältä. LVS Brokers Oy ei ole osapuoli sähkösopimuksissa eikä siten pysty vaikuttamaan sähkösopimusten sisältöön.

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja, annat suostumuksen meille saada tietoa sähkönkilpailutusta koskevista alustavista päätöksistä ja sähkösopimuksista, jos sähkösopimus solmitaan sähkönkilpailuttajan ja sähkönmyyjän välillä. Sähkönkilpailuttaja hyväksyy, että sähkönmyyjän päätös voidaan lähettää verkossa suoraan siihen sähköpostiin, jonka sähkönkilpailuttaja on sähkönkilpailutuksessa tai sähkösopimuksessaan antanut.

Huomaa, että joko me tai sähkönmyyjät voivat oman harkintansa perusteella hylätä sähkönkilpailutuksesi. Kumpikaan me tai sähkönmyyjä eivät voi taata sitä, että sinulle annetaan sähkötarjous tai myönnetään sähkösopimus. Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä sähkötarjoukset, joita saat sähkönmyyjiltä.

Kun kilpailutat sähköä, muista vertailla ja arvioida nykyinen kulutuksesi, jotta pystyt laskemaan itsellesi realistisen sähkönkulutuksen. Sähkönkulutuksen arvioimiseen voit käyttää ohjetta, jonka on julkaissut Energiavirasto, osoitteessa http://www.sahkonhinta.fi/consumptioninfo.

OSA 3: Pätee kulutusluottoihin

16 Yleistä kulutusluottoihin liittyen

Nämä käyttöehdot ohjaavat LVS Brokers Oy:n (“LVS Brokers” tai “Me”) ylläpitämää kulutusluottotarjousten vertailupalvelua sekä Remppalaina.fi-verkkosivua (sekä verkkosivu, että itse kulutusluottojen välityspalvelu sivustolla Remppalaina.fi).

Vierailemalla sivustolla ja käyttämällä palvelua Remppalaina.fi sinä (”sinä” tai “käyttäjä” tai “lainanhakija”) hyväksyt nämä käyttöehdot.

LVS Brokers on kulutusluottoja koskevien tarjousten vertailupalvelu, eikä sitä ole valtuutettu edustamaan, neuvottelemaan tai hyväksymään lainasopimuksia tai muutoin toimimaan luotonantajien asiamiehenä eikä luotonvälittäjänä. Huomioi, että LVS Brokers voi toimia ainoastaan välikätenä sinun ja luotonantajan välillä luottotarjousten osalta eikä se itse myönnä lainaa tai tee päätöksiä lainoihin tai lainahakemusten hyväksymiseen liittyen emmekä avusta sinua tai luotonantajaa luottosopimuksen tekemisessä. Huomaa, että nämä käyttöehdot koskevat vain Remppalaina.fi-sivustoa, eivätkä luotonantajia.

17 Remppalaina.fi:n käyttö

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja lainanhaussa annat LVS Brokersille luvan pyytää sinun puolestasi yhtä tai useampaa lainatarjousta pankeilta ja luotonantajilta, jotka tekevät yhteistyötä LVS Brokersin kanssa. Kaikki luotonantajat ovat valtuutettuja ja valvottuja Suomen Finanssivalvonnan, kotimaansa finanssivalvontaviranomaisen tai Aluehallintoviraston toimesta. Katso sivustot www.avi.fi ja www.finanssivalvonta.fi saadaksesi lisää tietoa.

Remppalaina.fi:n käyttäminen on täysin maksutonta lainanhakijoille.

Lainanhakijan on pidettävä huoli, että hänen käyttäjänimensä, salasanansa ja muu annettu tieto Remppalaina.fi:n sivuille rekisteröinnin yhteydessä pidetään salassa ja säilötään turvallisesti ja ilman, että kukaan kolmas osapuoli pääsee niihin käsiksi.

Jos herää epäilys, että kolmas osapuoli on päässyt luvatta käsiksi käyttäjänimeen ja/tai salasanaan, lainanhakijan on heti informoitava LVS Brokersia ja vaihdettava käyttäjänimensä ja/tai salasanansa. Lainanhakija on vastuussa omien tunnustensa käytöstä Remppalaina.fi:n sivulla ja palvelussa sekä hänen käyttäjänimestään ja/tai salasanasta, jotka hänelle on annettu.

18 Lainahakemukset

Lainanhakijan on pidettävä huoli siitä, että kaikki LVS Brokersin lainahakemuksessa annetut tiedot ovat oikein ja pitävät paikkansa. Lainanhakijan vastuulla on informoida meitä kaikista tietojaan koskevista muutoksista.

Lainanhakija ymmärtää ja antaa suostumuksensa siihen, että hänen henkilökohtaiset tietonsa, kuten yhteystiedot, taloudelliset tiedot ja tiedot aikaisemmista lainoista ja luotoista voidaan pyytää luotonantajien ja/tai LVS Brokersin toimesta kolmannen osapuolen rekistereistä, jotka ovat saatavilla luotonantajille ja LVS Brokers Oy:lle, jotta voidaan arvioida ja vahvistaa lainahakemukset, jotka palvelun kautta lähetetään.

LVS Brokers vastaanottaa ja vahvistaa sinun lainahakemuksesi ja välittää sen eteenpäin yhdelle tai usealle luotonantajalle, jolloin luotonantaja voi tarjota sinulle alustavaa lainatarjousta. Annat suostumuksesi ja ymmärryksesi siitä, että luotonantajat käsittelevät hakemuksessa olevat tiedot, jotta he voivat arvioida hakemuksesi.

Lainaehdot (mukaan lukien lainamäärä, korko, kulut ja lyhennyssuunnitelma) määrittelee yksinomaan luotonantaja. Lainanhakija hyväksyy luotonantajan käyttöehdot samalla, kun hän hyväksyy lainatarjouksen luotonantajalta. LVS Brokers Oy ei ole osapuoli lainasopimuksissa eikä näin pysty vaikuttamaan lainasopimusten sisältöön.

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja, annat suostumuksen meille saada tietoa lainahakemusta koskevista päätöksistä ja lainatarjouksista, jos lainasopimus solmitaan lainanhakijan ja luotonantajan välillä. Lainanhakija hyväksyy, että luotonantajan päätös voidaan lähettää verkossa suoraan siihen sähköpostiin, jonka lainanhakija on lainahakemuksessaan antanut. Luotonantajat voivat olla suoraan yhteydessä lainanhakijaan liittyen alustavaan lainatarjoukseen, hakemusliitteisiin ja lainasopimuksen allekirjoittamiseen.

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja annat suostumuksen meille saada tietoa lainahakemuksesi ja lainasopimuksesi käsittelyyn sekä asiakkuuteesi liittyen lainanantajalta tai pankilta. Voimme myös välittää antamaasi tietoa lainanantajalle tai pankille sekä keskustella heidän kanssaan lainahakemuksestasi, hakemusliitteistä, lainasopimuksesta sekä asiakkuudestasi lainanantajan tai pankin kanssa.

Huomaa, että joko me tai luotonantajat voivat oman harkintansa perusteella hylätä hakemuksesi. Luotonantaja voi myös tarjota sinulle lainaa, joka eroaa siitä lainasta, jota olet lainahakemuksessa hakenut. Kumpikaan me tai luotonantaja eivät voi taata sitä, että sinulle myönnetään laina. Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä lainatarjoukset, joita saat luotonantajilta.

Kun haet lainaa, muista vertailla ja arvioida nykyiset tulosi ja menosi, jotta pystyt laskemaan itsellesi realistisen kuukausittaisen lainanlyhennyksen. Asumiskulujen arvioimiseen voit käyttää ohjeita, jotka on julkaissut Kilpailu- ja kuluttajavirasto, osoitteessa: www.kkv.fi.

OSA 4: Pätee yrityslainoihin

19 Yleistä yrityslainoihin liittyen

Nämä käyttöehdot ohjaavat LVS Brokers Oy:n (“LVS Brokers” tai “Me”) ylläpitämää yritysluottotarjousten vertailupalvelua sekä Remppalaina.fi-verkkosivua (sekä verkkosivu että itse palvelu Remppalaina.fi).

Vierailemalla sivustolla ja käyttämällä palvelua Remppalaina.fi sinä (”sinä” tai “käyttäjä” tai “lainanhakija”) hyväksyt nämä käyttöehdot.

LVS Brokersia ei ole valtuutettu edustamaan, neuvottelemaan tai hyväksymään lainasopimuksia luotonantajien puolesta tai muutoin toimimaan asiamiehenä. Huomioi, että LVS Brokers toimii ainoastaan välikätenä yrityksen ja luotonantajan välillä, eikä se itse myönnä lainaa tai tee päätöksiä lainoihin tai lainahakemusten hyväksymiseen liittyen.

Huomaa, että nämä käyttöehdot koskevat vain Remppalaina.fi-sivustoa, eivätkä luotonantajia.

20 Remppalaina.fi:n käyttö

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja lainanhaussa annat LVS Brokersille luvan pyytää yrityksesi ja sinun puolestasi yhtä tai useampaa lainatarjousta pankeilta ja luotonantajilta, jotka tekevät yhteistyötä LVS Brokersin kanssa. Useimmat luotonantajat ovat valtuutettuja ja valvottuja Suomen Finanssivalvonnan tai Aluehallintoviraston toimesta. Katso sivustot www.avi.fi ja www.finanssivalvonta.fi saadaksesi lisää tietoa.

Remppalaina.fi:n käyttäminen on täysin maksutonta lainanhakijoille.

Lainanhakijan on pidettävä huoli, että hänen käyttäjänimensä, salasanansa ja muu annettu tieto Remppalaina.fi:n sivuille rekisteröinnin yhteydessä pidetään salassa ja säilötään turvallisesti ja ilman, että kukaan kolmas osapuoli pääsee niihin käsiksi. Jos herää epäilys, että kolmas osapuoli on päässyt luvatta käsiksi käyttäjänimeen ja/tai salasanaan, lainanhakijan on heti informoitava LVS Brokersia ja vaihdettava käyttäjänimensä ja/tai salasanansa. Lainanhakija on vastuussa omien tunnustensa käytöstä Remppalaina.fi:n sivulla ja palvelussa sekä hänen käyttäjänimestään ja/tai salasanasta, jotka hänelle on annettu.

21 Yrityslainahakemukset

Lainanhakijan on pidettävä huoli siitä, että kaikki LVS Brokersin lainahakemuksessa annetut tiedot ovat oikein ja pitävät paikkansa. Lainanhakijan vastuulla on informoida meitä kaikista muutoksista, joita hänen ja yrityksensä tietoihinsa mahdollisesti tulee.

Lainanhakijan on ymmärrettävä, että hänen henkilökohtaiset tietonsa, kuten yhteystiedot, taloudelliset tiedot ja tiedot aikaisemmista lainoista ja luotoista voidaan kysyä kolmannen osapuolen rekistereistä (esim. Bisnode Oy), jotka ovat saatavilla luotonantajille ja LVS Brokers Oy:lle, jotta voidaan arvioida ja vahvistaa lainahakemukset, jotka palvelun kautta lähetetään.

LVS Brokers vastaanottaa ja vahvistaa sinun lainahakemuksesi ja välittää sen eteenpäin yhdelle tai usealle luotonantajalle, jolloin luotonantaja voi tarjota yrityksellesi lainatarjousta. Annat suostumuksesi ja ymmärryksesi siitä, että luotonantajat käsittelevät hakemuksessa olevat tiedot, jotta he voivat arvioida tekemäsi hakemuksen.

Lainaehdot (mukaan lukien lainamäärä, korko, kulut ja lyhennyssuunnitelma) määrittelee yksinomaan luotonantaja. Lainanhakija hyväksyy luotonantajan lainaehdot samalla, kun hän hyväksyy lainatarjouksen luotonantajalta. LVS Brokers Oy ei ole osapuoli lainasopimuksissa, eikä näin pysty vaikuttamaan lainasopimusten sisältöön.

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja, annat suostumuksen meille saada tietoa lainahakemusta koskevista päätöksistä ja lainatarjouksista, jos lainasopimus solmitaan lainanhakijan ja luotonantajan välillä. Lainanhakija hyväksyy, että luotonantajan päätös voidaan lähettää verkossa suoraan siihen sähköpostiin, jonka lainanhakija on lainahakemuksessaan antanut.

Huomaa, että joko me tai luotonantajat voivat oman harkintansa perusteella hylätä hakemuksesi. Luotonantaja voi myös tarjota yrityksellesi lainaa, joka eroaa siitä lainasta, jota olet lainahakemuksessa hakenut. Kumpikaan me tai luotonantaja eivät voi taata sitä, että sinulle myönnetään laina. Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä lainatarjoukset, joita saat luotonantajilta.

Kun haet lainaa, muista vertailla ja arvioida yrityksesi nykyiset tulot ja menot, jotta pystyt laskemaan yrityksellesi realistisen kuukausittaisen lainanlyhennyksen. Henkilökohtaisten asumiskulujesi arvioimiseen voit käyttää ohjeita, jotka on julkaissut Kilpailu- ja kuluttajavirasto, osoitteessa: www.kkv.fi.

OSA 5: Pätee vakuutuksiin

22 Yleistä vakuutuksiin liittyviin palveluihin liittyen

Nämä käyttöehdot koskevat LVS Brokers Oy:n (“LVS Brokers” tai “Me”) ylläpitämää vakuutuksiin liittyvien palveluiden välitystä sekä Remppalaina.fi-verkkosivua (sekä verkkosivu että itse palvelu Remppalaina.fi).

Vierailemalla sivustolla ja käyttämällä palvelua Remppalaina.fi sinä (”sinä” tai “käyttäjä” tai “lainanhakija”) hyväksyt nämä käyttöehdot.

LVS Brokers toimii tiettyjen vakuutusyhtiöiden vakuutusasiamiehenä. Tiedot edustettavista vakuutusyhtiöistä voi tarkastaa Finanssivalvonnan ylläpitämästä vakuutusedustajarekisteristä (https://sol.itella.net/b/vakuutusedustajarekisteri/show_ed?s=M5P_p8kxugExji6&id=757741). LVS Brokers voi myös toimia vakuutuksiin liittyvien palveluiden osalta markkinointikumppanina muille vakuutusyhtiöille tai vakuutustentarjoajille joko toimittamalla antamasi yhteystiedot vakuutuksentarjoajalle, joka tarjoaa hakemaasi vakuutusta, tai vaihtoehtoisesti antamalla sinulle lisätietoja tällaisesta vakuutustentarjoajasta ja/tai sen tarjoamista vakuutuksista. Huomioi, että LVS Brokers toimii ainoastaan välikätenä sinun ja vakuutusyhtiön välillä, eikä se itse myönnä vakuutuksia tai tee päätöksiä vakuutuksiin tai vakuutushakemuksien hyväksymiseen liittyen.

Huomaa, että nämä käyttöehdot koskevat vain Remppalaina.fi-sivustoa, eivätkä vakuutusyhtiöitä.

23 Remppalaina.fi:n käyttö

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja vakuutuksiin liittyvien palveluiden haussa annat LVS Brokersille luvan pyytää sinun puolestasi yhtä tai useampaa tarjousta vakuutusyhtiöiltä, jotka tekevät yhteistyötä LVS Brokersin kanssa. Useimmat vakuutusyhtiöt ovat valtuutettuja ja valvottuja Suomen Finanssivalvonnan toimesta. Katso sivusto www.finanssivalvonta.fi saadaksesi lisää tietoa.

Remppalaina.fi:n käyttäminen on täysin maksutonta vakuutuksenhakijoille.

Käyttäessäsi Remppalaina.fi-palvelua annat suostumuksesi siihen, että LVS Brokers Oy voi tarkistaa luottokelpoisuutesi ennen sopimuksen alkua.

24 Vakuutuksiin liittyvät palvelut

Vakuutuksenhakijan on pidettävä huoli siitä, että kaikki LVS Brokersin vakuutuspalvelussa annetut tiedot ovat oikein ja pitävät paikkansa.

Vakuutuksenhakijan vastuulla on informoida meitä kaikista muutoksista, joita hänen tietoihinsa mahdollisesti tulee.

Vakuutuksenhakijan on ymmärrettävä, että hänen henkilökohtaiset tietonsa, kuten yhteystiedot, taloudelliset tiedot ja tiedot aikaisemmista vakuutuksista voidaan kysyä kolmannen osapuolen rekistereistä, jotka ovat saatavilla vakuutusyhtiöille ja LVS Brokers Oy:lle, vakuutustuotteiden arvioimiseksi ja välittämiseksi, jotta voidaan arvioida ja välittää vakuutustarjoukset, jotka palvelun kautta voidaan lähettää.

LVS Brokers vastaanottaa ja välittää sinun vakuutushakemuksesi ja välittää sen eteenpäin vakuutusyhtiölle, jolloin se tallentaa vakuutushakemuksesi. Annat suostumuksesi ja ymmärryksesi siitä, että vakuutusyhtiöt käsittelevät sopimuksessa olevat tiedot, jotta he voivat tallentaa vakuutushakemuksesi.

Vakuutussopimuksen ehdot (mukaan lukien myyntiehdot) määrittelee yksinomaan vakuutusyhtiö. Vakuutuksenhakija hyväksyy vakuutusyhtiön käyttö- ja myyntiehdot samalla, kun hän hyväksyy vakuutustarjouksen vakuutusyhtiöltä. LVS Brokers Oy ei ole osapuoli vakuutussopimuksissa eikä siten pysty vaikuttamaan vakuutussopimusten sisältöön.

Käyttämällä Remppalaina.fi:n palveluja, annat suostumuksen meille saada tietoa vakuutushakemusta koskevista alustavista päätöksistä ja vakuutussopimuksista, jos vakuutussopimus solmitaan vakuutuksenhakijan ja vakuutusyhtiön välillä. Vakuutuksenhakija hyväksyy, että vakuutusyhtiön päätös voidaan lähettää verkossa suoraan siihen sähköpostiin, jonka vakuutuksenhakija on palvelussa tai vakuutussopimuksessaan antanut.

Huomaa, että joko me tai vakuutusyhtiöt voivat oman harkintansa perusteella hylätä vakuutushakemuksesi. Kumpikaan me tai vakuutusyhtiö eivät voi taata sitä, että sinulle myönnetään vakuutus. Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä vakuutustarjoukset, joita saat vakuutusyhtiöiltä.